Reviews

Olinda Sen - Bodyline Nutritions

5/5

Goedemorgen Xaviera en Elenita,
Ik wil jullie nogmaals bedanken voor de organisatie van ons team uitje. Ondanks de
beperkende maatregelen hebben we een geweldig evenement gehad en was iedereen
lovend. Het eten, de attenties en de hele uitvoering was in 1 woord perfect. Ik ga jullie
zeker vaker inschakelen wanneer we als bedrijf weer iets willen organiseren.

Michel Van Teijlingen - SoftwareOne

5/5

Ik ken beide dames als zeer professionele en betrouwbare eventplanners. Ik kan iedereen
aanraden om met Bruisend Leven in zee te gaan om gave evenementen te laten
organiseren!

Job Smulders - Zing Good Food

5/5

Fijne samenwerking met duidelijke briefing en goed contact voor, tijdens en na het
evenement! Dank Elenita en Xaviera voor een glad verlopen evenement!

Hinda van Galen - Knotel

5/5

 Xaviera en Elenita waren de beste gastvrouwen voor mijn last minute
ontbijtsessie. Elke gast werd persoonlijk begroet. Er stond een uitgebreid ontbijt en er waren
keurige hostessen. Extra’s, zoals ballonnen, beamer en videopresentatie waren geregeld.
Niemand ging weg zonder een goodiebag en alles uiteraard met een BIG smile en veel fun.

P.C. Menso

5/5

Eventplanners Bruisend Leven hebben voor ons een magisch huwelijksfeest georganiseerd in Spanje. Zij zijn uiterst professioneel en niks is ze teveel. Onze gasten raken niet uitgesproken en wij blijven nagenieten. Dank dat wij jullie uitzondering mochten zijn, een mooie ervaring om nooit te vergeten.

Michiel Muilwijk - Drone Aerial

5/5

Onwijs goede ervaring met de Eventplanners Elenita & Xaviera van Bruisend Leven! Ik werd door ze ingehuurd om de videobeelden van een evenement (ZAAI Amstelveen) te maken via mijn bedrijf Drone Aerial. Ze hebben dit evenement enthousiast en professioneel gepland, ga zo door!

F. Morales - Garant Beveiliging

5/5

Voor ons laatste bedrijfsuitje, hebben wij de gehele voorbereiding en uitvoering laten verzorgen door de organisatie Bruisend Leven. Wij hadden meerdere organisaties gesproken maar na een eerste intakegesprek was het ons duidelijk dat de verfrissende aanpak en concept van Bruisend Leven, het beste bij ons paste. Nadat wij de opdracht hadden gegeven, was het werkelijk een verademing om te ervaren hoe professioneel, gestructureerd en pragmatisch de medewerkers van Bruisend alles hebben aangepakt. Van invulling, communicatie en coördinatie tot aan de afstemming en eindplanning. Complimenten zijn ook op hun plaats voor de wijze waarop onze wensen zijn vertaald naar meer dan verassende uitvoering. Het heeft ons de gehele dag werkelijk aan niets ontbroken,; zowel de inhoud gedurende de dagactiviteiten als ook het avonddeel met een bijzonder hoge fun-factor. Kortom zeer geslaagd bedrijfsuitje en chapeau! aan de medewerkers van Bruisend Leven. Wat ons betreft een aanrader voor elk bedrijf dat op zoek is naar een leuk en origineel bedrijfsevenement.

Sofia Pinheiro De Oliveira - Vasco Wijn

5/5

Een fantastisch ondernemersevent gehad geheel verzorgd door Bruisend Leven. Er wordt aan elk detail gedacht en Xaviera en Elenita zorgen ervoor dat je compleet ontzorgd wordt in de organisatie en dat de sfeer er vanaf het begin helemaal goed in zit! De samenwerking en communicatie was enorm prettig en ook voor de last minute vragen en problemen deinzen ze niet terug en komen ze met de leukste en meest originele oplossingen.
Dankjewel Xaviera en Elenita!

Hasma Nahimi - Computacenter B.V.

5/5

Een hele fijne samenwerking, prettig en snel contact! Neemt alles uit handen op een professionele manier en luistert goed naar de wensen van de klant.

Jeroen Lampe - Business Coaching Groei & omzet

5/5

Overweeg je je event echt professioneel te laten organiseren? Of toch zelf doen? Mijn advies: praat met deze toppers, ze denken echt mee, ontzorgen en als gepassioneerde professionals tillen ze je event naar een hoger niveau. Doen dus;-)